mandag 30. januar 2012

MANDAGSTEMA hos Helene er denne uken - Iskald kunst -








Pandemonium

Etter at jeg postet noen ideer jeg fikk til temaet HIMMEL-HELVETET, dukket stadig opp flere og fler engler og demoner på minnebrikken. Jeg måtte velge et av dem til innsending, og det ble til slutt dette...


- and I was thinking to myself, this could be heaven or this could be hell -

Resten av gjengen har jeg samlet under: 
Ved å klikke på bildene vises de i større format
























torsdag 26. januar 2012

#!"@#y#Z!!¤grrrr!!¤#&"#...

Hadde så store planer for dagen... skulle få støvsugd og ryddet litt,og skulle jeg pakke fotoutstyret og stativet (som jeg aldri har gjort før), reise til et vann hvor jeg var i høst, og prøve å ta bilder på "årntli".
Men kroppen er som fiskepudding og hodet og halsen verker, og alt jeg prøver på blir bare tull. Har to temaer som jeg må fotografere også...og blir surere og surere, kjenner jeg.
Leser et innlegg hos MED KAMERA PÅ TUR, forøvrig en fotoblogg som er vel verdt et besøk, hvor hun nekter å kalle natten i går for mislykket selv om hun ikke fikk fanget nordlyset slik hun ville. Og det er godt tenkt, tenker jeg, og drar fram kameraet og putter det inn i flammene i peisen, for å teste ut litt kamerainnstillinger om ikke annet. 
Er det feberfantasier som gjør at jeg plutselig ser elefanter, dansende engler og jeg vet ikke hva? Og kan det hende at jeg har materiale til det ene temaet som denne uken er HIMMEL-HELVETE?
I så fall nekter jeg også for at dagen har vært mislykket...













mandag 23. januar 2012

Ränderna går aldrig ut...

FOTOTRISS er i gang igjen,- tre bilder på et tema. Temaet denne gangen er "Ränderna går aldrig ut".
Da jeg fikk mitt første digitale kamera for noen år siden, var det primært feriebilder og alle mulige utsnitt av teksturer, linjer, buer osv. jeg tok bilder av. Etterhvert som jeg har lært kameraet litt mer å kjenne, ønsker jeg å utvikle kunnskapene, og ta "ordentlige bilder,- landskaper, portretter, nattfotografier osv. Men jeg havner stadig tilbake til det opprinnelige, 1:1 formatet igjen og igjen og igjen... Her har jeg for anledningen forgrepet meg på en lampebutikk:)





FOTOTRISS

Vern om dine favorittbiter...

Mandags tema hos HELENE er SØTT. Jeg greide ikke å styre meg, så her er det dessverre bare papiret igjen


HELENE

torsdag 19. januar 2012

Husk på småfuglene...

For flere bevingede bidrag, besøk NF WINGED



HIMMELSK IGJEN..

I dag er lite å se av himmelen,- tåke og snø. Men i går ettermiddag var det litt av et skue fra     verandaen. Må innrømme at jeg synes det er veldig vanskelig å fange disse eventyrlige solnedgangene vi har hatt den siste tiden. Men dette blir mitt bidrag til EIN STÜCK HIMMELPetunia: HIMMELSK og SKYWATCH FRIDAY



mandag 16. januar 2012

Smiiiil

" Visste du at kroppen frigjør like mange endorfiner når du later som du smiler, som når du faktisk gjør det? Neste gang du møter et smilende ansikt, smil tilbake. Når du er trist og lei, oppsøk situasjoner du kan smile i. Når du ikke har lyst å smile, smil til deg selv i speilet og kjenn hva det gjør med deg. Det vil nok føles lettere etterpå...."
Med disse ordene inviterer Øyeblikksjentene til fotokonkurranse med stikkord SMIIIIL.
Og det skal de få,-med den ene av mine døtre, som egentlig ikke var på "smiler'n" i det hele tatt, men med litt tull og tøys fikk jeg lurt det fram til slutt:)
For flere SMIIIIL klikk HER
Your smile - my happiness

søndag 15. januar 2012

... but don't tell anyone!


...  but don't tell anyone!, a photo by MonicaSE on Flickr.
     Tid for Fotosöndags tema. Denne gangen HEMLIG. 
     Klikk på bildet, deretter Fotosöndag på høyre side for å se flere bidrag!


... but don't tell anyone! by MonicaSE

.

torsdag 12. januar 2012

HIMMELSK

Denne uken har det vært mange flotte solnedganger, men det får bli et av fullmånen denne gang.
For flere himmelske bidrag kikk innom Petunias HiMMELSK og Skywatch Friday. God helg!



mandag 9. januar 2012

Twist

MACRO MONDAYS på Flikr har denne mandagen hatt temaet TWIST. Jeg hadde glemt det helt bort, så i dag ble det litt av et hastverksarbeid, men, men
Dette er også mitt bidrag NF MACRO. For å se flere bidra klikk HER