søndag 25. november 2012

Twilight

FOTOTRISS
- LYS -






Bildene er tatt mens jeg jeg øvelseskjørte med sønnen min forrige søndag, og er av naturlige årsaker ikke helt skarpe:)

Gavekort fra COOLSTUFF



onsdag 21. november 2012

                
               Regn, regn, regn, regn
               Øsende regn, pøsende regn


søndag 18. november 2012

FOTOTRISS
- LINJER / LINES -








Det ble litt "elle melle" denne gangen, og synes det var vanskelig å sette sammen tre stykker,
så jeg lar en mini triss ligge her nederst.
GOD SØNDAG TIL ALLE!


click to enlarge









tirsdag 13. november 2012

" Mandag morra blues"


Det sto om å komme for sent til jobben eller ikke,- jeg ville ikke gå glipp av disse isrosene som hadde lagt seg som et stort teppe over bilen. Hadde ikke tid til å løpe inn etter kameraet, så det ble derfor mobilkameraet, og bare håpe på det beste. Mangler endel på skarpheten her og der, men..... jeg rakk jobben akkurat:)









lørdag 10. november 2012

Post it


- BESKJED / MESSAGE -


Tema er beskjed hos Ordløs Lørdag, og i dag er det ett år siden jeg beveget meg inn i bloggverdenen for første gang. I denne anledning vil jeg takke alle mine nye bloggvenner for besøk og hyggelige kommentarer,- det setter jeg så utrolig stor pris på, og ikke minst er alle dere dyktige fotografer der ute, til stor inspirasjon for meg,-ønsket og lysten til å lære mer om fotografering, og se motiver med nye øyne, blir bare større og større!

Riktig god helg:)

 One year on the blog! Thanks to all my new friends for the visit and nice comments - the inspiration to continue, I get from all of you!

Have a nice weekend:)




søndag 4. november 2012

Hierapolis

FOTOTRISS
- PORTER OG DØRER -






Nesten dagsferske bilder fra oldtidsbyen, Hierapolis, ca.23 mil fra Antalya i Tyrkia blir mitt bidrag til ukens FOTOTRISS. Ruinene av byen som ble grunnlagt i ca år 190 f. Kr, og hadde sin blomstringstid ca 200 år e.Kr, står i dag på UNESCOS  natur- og kulturarvliste.
Det antas at det under romerne bodde omtrent 150 000 innbyggere her. Hierapolis ble også kalt -de dødes by-, da de velstående kom hit for å dø, og sarkofager ligger spredt rundt i et stort område.