TYRKIA

Et særdeles gunstig tilbud bragte meg til Tyrkia november 2012. Har aldri besøkt dette landet, og var spent på hva som kunne vente meg når det gjaldt motiver.
Turen var av slaget "flokk og følge tur", som jeg kaller det, og en svært uvant måte for meg å feriere på. Det eneste man trengte å tenke på var å komme tidsnok til bussavganger, huske romnr på de i alt tre hotellene vi bodde på, samt lunch og middagstidspunkter.
Det ble derfor også svært begrenset hvilke steder jeg fikk fotografert, og de gamle forfalne, skakke husene og gatene, måtte jeg bare se forsvinne for meg, gjennom bussvinduet. Kunne liksom ikke stoppe bussen for at jeg skulle få tatt de bildene jeg ønsket mest. Hotellene vi bodde på lå også såpass utenfor alt mulig interessant, men noen bilder fra turen ble allikevel.


Turen innebar noen obligatoriske stopp for kjøp av tepper, gull og skinn. Passet dårlig for min lommebok, må jeg innrømme, så jeg nøyde meg med å fotografere der det var mulig:)Etter de tre første dagene i utkanten av Antalya, dro vi til Pammukale, som ligger i sørvest, for å oppleve oldtidsbyen Hierapolis, og de berømte forekomstene av kildekalk og 35 graders varme, helende kilder. En fantastisk opplevelse!
Lyset forsvant dessverre fort, og et stativ burde absolutt ha vært med på turen, for å rettferdiggjøre det fantastiske lyset som reflekterte i kalkterassene....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du er innom hos meg. Skriv gjerne dine synspunkter,- ris og ros,- alt vil bidra til utvikling:)