torsdag 21. juni 2012

Takk...
I starten trodde jeg at det var macro og blomster som skulle bli min "greie", noe det egentlig aldri ble,- fikk liksom aldri det uttrykket jeg ville ha, og ga egentlig bare opp det hele.  KNUTS TIPS OM MACROFOTOGRAFERING, som jeg oppdaget ganske nylig, har gitt meg en gryende, ny interesse til hvordan betrakte "det store i det lille, og det lille i det store" Og jeg tror jeg vet hva noe av sommeren skal brukes til....
Takk Knut, for din dedikerte side, med så mye nyttig informasjon og ikke minst flotte bilder, samt din store velvilje til å svare på mine mange spørsmål:)


9 kommentarer:

 1. Bellisima y elegante.

  SvarSlett
 2. Fantastisk flott bilde!
  Ha en fin helg.
  Mette

  SvarSlett
 3. Dette er bare helt fantastisk Monica! Alt du gjør er så perfekt! : )

  Ønsker deg ei god helg! : )

  SvarSlett
 4. Dette ble nydelig. Det er alltid spennende å prøve ut nye måter å tenke på. Fotografering har så mange innfallsvinkler. Synes alltid det er spennende å besøke din blogg. Du er en søkenede og aktiv fotograf som er så inspirerende for meg.
  Ønsker deg en flott sommer med fotograferingen.
  Klem fra Hilda

  SvarSlett
 5. Uttrykket treffer i hvert fall meg, gjennom netthinnen og videre inn ... Dette er vakkert, lyset er fantastisk. Den lyse delen på bladet oppe til høyre "gjør" mye av bildet, etter min mening. Apropoe "det store i det lille ... ", fritt etter Goethe: Lengst har den kommet som evner å bøye seg i ærbødighet for de(n) som er mindre enn seg selv.
  Med ønske om en riktig god helg :)

  SvarSlett
 6. All that fragrance spreading (HA!)... "Secret Garden" liking the mode and mood, very well crafted! "Crisp yet Sharp" poetic quality excel.

  SvarSlett
 7. Sterke farger mot sort bakgrunn er alltid lekkert. Så også dette!

  Flott komp!

  mvh Knut

  SvarSlett
 8. Beautiful shot!
  congrats...

  SvarSlett
 9. Vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke her jeg. Men nydelig, flott, praktfullt og vidunderlig er 4 av dem!!!

  SvarSlett

Så hyggelig at du er innom hos meg. Skriv gjerne dine synspunkter,- ris og ros,- alt vil bidra til utvikling:)