lørdag 9. august 2014

Minor. . .


TUESDAYS PHOTO CHALLENGE
- theme minor -13 kommentarer:

 1. herlig !!! kunne jeg velge jeg tror jeg hadde tatt det i s/h. begge er kjempe bra Monica !

  SvarSlett
 2. Herlig bilde Monica! Jeg synes også det i s-h er mest følelsesmessig!

  SvarSlett
 3. Hellandussen, så skjønn! Nydelig portrett, Monica. Jeg faller også mest for sort/hvitt-bildet. Motivet kommer bedre frem når en ikke blir "distrahert" av fargene.

  Klem I

  SvarSlett
 4. Jeg liker de begge!

  Flott bilde med god skarphet og lys.

  :-)

  SvarSlett
 5. This brings tears to my eyes, Monica.
  It could not possibly be more beautiful.
  Happy Sunday to you, sweet friend. xo.

  SvarSlett
 6. Qué criatura más delicada.

  Genial, Monica.

  SvarSlett
 7. Så nydelig! Både farge- og sort/hvit-versjonen!


  :-)

  SvarSlett
 8. Kan ikke bestemme meg for hva som er best...så; ja takk begge deler!
  Helt nydelig :-)

  SvarSlett
 9. Bare herlig :) Uttrykksfult :) :)

  SvarSlett
 10. Jeg blir helt slått ut av begrepet `livet` når jeg ser disse bildene! når tankene da vandrer får en gåsehud! noe så vakkert Monica, og heldige du som kan ha foran linsa, må oppleves superkjekt. Den lille sårbare mot den sterke beskyttende hånden, enormt bra :-)

  Jeg sitter her med vann i et kne, og gudene vet helt hvorfor, hadde heller ønska meg litt bølger i håret, men men :-) :-) En blir i alle fall ikke fullt så mobil, men visstnok bare å ta tiden litt til hjelp. Ble med ett litt mer høstdrag i lufta her hos oss, men en skal vel ikke klage over det sånn en sommer vi har hatt, nesten vært litt `to much` innimellom, og som jeg sa når jeg kom hjem fra ferietur, blir det varmere nå, ja da reiser jeg til syden igjen!! he he Håper på en fin fotohøst da, for vært litt for lite av foto her hjemme, ikke akkurat de beste forhold når sola står høyt og lager det ekleste skygger.

  Blitt litt hekta på folk foran kamera da! utrolig arti med mennesker og så nytt og spennende med redigering av mennesker. Ikke så mange som gidder å stille som modeller i grunn, men har til nå plaga noen i venneflokken til sønnen, selv om han stønner høylydt. Bryr jeg meg fint lite om i grunn, så lenge venninnene synes det er kjekt.

  Søndag, småregn og tåke, men godt med en litt daffdag å. Kos deg du å snuppa!

  SvarSlett
 11. Sweet foto, very lovely,greeting from Belgium.

  http://louisette.eklablog.com/mes-autres-blogs-p842116

  SvarSlett
 12. Så søt, så liten og så nyydelig, jeg får nok vente til jeg blir bestemor...og forhåpentligvis tar det en del år til...
  Ønsker deg gode dager.
  Alt godt til deg.

  SvarSlett
 13. Takk min Venn - men før jeg sier noe annet, må jeg bekrefte til deg at de bildene er rett og slett helt vanvittige. Du er et fotografisk geni med stor potensiale og ting er ikke tilfeldige hos deg, slik de gjerne er hos meg.
  Jada, oppussing ble det, men helt feil - jeg skulle ikke ha denne malen. Gruer meg til opprettingsjobben, men tar det når jeg føler for det (akkurat som med vindusvask). Takk for dine gode ord - du er en flott dame og jeg gleder meg til vår neste tur, for vi skal vel legge ut på en ny fototur, skal vi ikke? Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du er innom hos meg. Skriv gjerne dine synspunkter,- ris og ros,- alt vil bidra til utvikling:)