lørdag 31. desember 2011

- Mangt skal vi møte, og mangt skal vi mestre...

Årets siste dag er normalt dagen for å legge seg på vektskåla og se om summen av laster og gode forsetter, gleder og sorger inneværende år, er konstant, eller om den ene siden har blitt tyngre enn den andre.
Når det gjelder min lille og nyfødte fotoblogg, kan jeg neppe gjøre noen oppsummering,- jeg har jo bare akkurat begynt. Intensjonen min med et lite ØYEBLIKK, skulle være en hjelp til å oppdage, og følge andre fotoblogger, bli inspirert og begeistret av andre fotoentusiaster. Og det skal jeg love at jeg har blitt til gangs,- fantastisk mange dyktige og kreative mennesker der ute. Og jeg er bare i begynnelsen av min oppdagelsesferd!
Jeg vil også i denne sammenheng ydmykt få takke de som har vært innom her hos meg med hyggelige kommentarer!
Jeg vet fortsatt ikke hvilken stil eller hvilket uttrykk jeg har lyst til at bloggen og bildene mine skal bære preg av,- foreløpig blir det litt etter innfallsmetoden.
Forsetter for året som ligger foran oss velger jeg å ikke ha,- jeg blir bare så skuffet når jeg ikke greier å innfri disse. Men jeg har ønsker om å lære masse innen foto, jeg har ønsker om at nå er jeg ferdig med helsemessige uår,- og til slutt ønsker jeg alle nye "fotovenner" og andre som er innom her, det aller beste for det nye året...

Dagen i morgen skal bli vår beste dag -
3 kommentarer:

 1. Godt nyttår Monica :)
  Jeg har blogget i flere år nå, men har fortsatt ikke funnet min egen stil. Jeg lar meg imponere av både den ene og den andre, og skifter stiler i hytt og gevær. Kansje man ikke trenger en egen stil, men heller være åpen for alt som kommer i din vei, du tar jo fantastisk flotte bilder ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Stilig foto!
  Ønsker deg alt godt for det nye året:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige ord! Det varmer:)

  SvarSlett

Så hyggelig at du er innom hos meg. Skriv gjerne dine synspunkter,- ris og ros,- alt vil bidra til utvikling:)